Om Oplev Laos

Oplev Laos er et produkt af to besøg i Laos, som jeg synes er et helt vidunderligt land. Det meste af teksten er skrevet fra 2006-2009, så jeg vil gerne opfordre dig til at tage informationerne med forbehold. Der kommer en opdateringen på et tidspunkt.

Siden er udgivet via Backpacker Planet, der er Danmarks største rejsecommunity og blog for rygsæksrejsende, og som jeg selv var med til at stifte i 1999. En god idé er at spørge om Laos i forummet.

Jeg glæder mig til at vende tilbage til Laos, og opfordrer også dig til at besøge landet.

Mange venlige rejsehilsner

Kenneth Karl Nielsen

Ansvarsfraskrivelse
Indholdet på Oplev Laos er altid godt gennemarbejdet, men jeg opfordrer til at udvise forsigtighed med alle informationer på siden.

Jeg tager derfor forbehold for trykfejl samt rigtigheden og opdateringen af indholdet på siden. Backpacker Planet kan derfor ikke gøres ansvarlig for unøjagtigheder, overholdelse af ophavsrettigheder og ulovligheder på denne site, ligesom vi fralægger os ansvaret for eventuelle skader, der måtte opstå som følge af brugen af siden.

BackpackerPlanet I/S er ikke ansvarlig for eventuelle tab eller skader forårsaget ved nedbrud, misbrug eller ulovlig brug af nogle af vores medlemsservices. Vi opfordrer vores medlemmer til at udvise forsigtighed med oplysninger placeret i ALLE services.

Leave a comment