Beklædning i Laos

Written by Kenneth Karl on . Posted in Praktisk

Som i andre tropiske lande er det en god ide at medbringe tyndt tøj i naturstoffer som silke, hør eller bomuld. Bliver det køligt kan du tage flere lag tøj på. Det er en god idé at medbringe en lagenpose.

Rejser du i den kolde tid eller skal du op i højderne er det en god idé at medbringe varmere trøjer og / eller en vindjakke. Skal du op i bjergene er det også en god idé at tage en sovepose med.

Langt de fleste hoteller tilbyder tøjvask, og det tager normalt ikke længere end 24 timer. Det kan dog tage længere i regntiden.

Specielt kvinder bør tænke sig om når de klæder sig på. Undgå soltoppe og shorts. Køb eventuelt den lokale kvinde klædedragt – en sinh, en sarong lavet af silke eller bomuld. Sinh bæres som en nederdel viklet rundt om livet.

Fodtøj
Sandaler er behagelige og lette at tage af når du skal besøge templer. Et par vandrestøvler eller vandresko er god til trekking i junglen. Et par klip-klapper til fælles bade er også en god idé.http://www.google.com/analytics/

Diverse
En paraply er en god idé til regntiden. En lommelygte er god til trekking samt i tilfælde af strømafbrydelser. Hav rigeligt med film eller hukommelse til dit kamera. Et førstehjælpssæt er også en god idé, da udvalget kan være begrænset i Laos. Du kan ringe i mobil fra det meste af Laos.

Trackback from your site.

Kenneth Karl

Da jeg for første gang rejste fra venlige Thailand ind i Laos var det svært at forstille sig et endnu mere venligt og smilende folk, men det var hvad jeg møde. Laoterne er fantastiske, Laos er fantastisk. Tag afsted nu.

Leave a comment