Attapeu provinsen

Written by Kenneth Karl on . Posted in Steder

Attapeu provinsen i det sydøstlige Laos er mest kendt for at dække en del af Bolaven Plateauet. Attapeu grænser op til Cambodia og Vietnam, og her kommer ganske få turister. Provinsens største by Samakhi Xai ligger i en smuk dal, hvor Sekong og Sekhamane floderne mødes.

Tager du til Attapeu vil du blive mødt af barske uspolerede landskaber og en venlig befolkning. Vær opmærksom på at det kan være svært at komme omkring – mange veje bliver ødelagt i regntiden.

— Seværdigheder —

Morgenmarkedet i Samakhi Xai
Overnatter du i Samakhi Xai er det en god idé at stå tidligt op og besøge morgenmarkedet, der er et godt sted at møde de forskellige etniske grupper, der kommer for at sælge deres varer.

Dong Ampham og Xepiane skovene
Disse 2 beskyttede områder i Attapeu er et af de sidste steder du kan opleve det rigtige vilde Sydøstasien med tyk jungle, vandfald og smukke søer. Husk en guide, da der stadigvæk ligger usprængte bomber i området.

Ho Chi Minh stien i Attapeu
Denne sti er et netvæk af stier og veje ved det vietnamesiske grænse, der blev brugt af nordvietnameserne under Vietnamkrigen. Husk en guide.

Trackback from your site.

Kenneth Karl

Da jeg for første gang rejste fra venlige Thailand ind i Laos var det svært at forstille sig et endnu mere venligt og smilende folk, men det var hvad jeg møde. Laoterne er fantastiske, Laos er fantastisk. Tag afsted nu.